Fiskekort

Fiskekort 2018:

Fiskekort 2018:Ungdom (12 - 18 år)Nissan (vuxen)Lagan/Nissan (vuxen)
1 dagskort75 kr160 kr
3 dagarskort470 kr660 kr
7 dagarskort800 kr
Årskort300 kr1000 kr2200 kr


Priserna inkluderar mervärdesskatt. Barn under 12 år i målmans sällskap får fiska gratis, om målsman har gällande fiskekort.

Årskort Nissan och Säsongskort Nissan & Lagan:
Medlemmar i Relax Fishing Club, RFC, kan köpa Årskort i Nissan för vuxen och ungdom och Säsongskort som gäller i både Nissan & Lagan. Dessa kort säljs inte digitalt här på hemsidan. Medlemmar i RFC erbjuds att köpa fiskekorten fram till och med 2018-06-30. Därefter erbjuds endast 1-dags kort, 3-dagars kort eller 7-dagars kort till försäljning.

Antalet kort som säljs är begränsat till 250 st för Årskort Nissan Vuxen, 50 st ungdom och 50 st för Säsongskort Nissan & Lagan.

Beställning och betalning av Årskort och Säsongskort:

Medlem i RFC (Relax Fishing Club) beställer Årskort eller Säsongskort genom inbetalning motsvarande priset för kortet till: Swish: 1235264288 eller Bankgiro: 5074-4531 (obs! kan ta 2 -3 dagar innan inbetalning syns vid Bankgiro-betalning)

Uppge som referens för betalningen: RFC-medlemsnummer, Förnamn, Efternamn.

När du tagit del av gällande REGLER FÖR FISKE INOM NISSANS FISKEVÅRDSOMRÅDE 2018 – gå in på medlemsinloggningen/din inloggning och bocka i att du tagit del av fiskereglerna. Fiskekort kommer inte skickas ut eller lämnas ut förrän du meddelat på ”din sida” att du vet vilka reglerna är och att du förbinder dig att följa dessa.

Betalar du innan 15 februari 2018 skickas kortet hem till dig per post. (kontrollera att dina uppgifter är rätt i medlemsregistret) Om du betalar mellan den 16 februari och 26 februari och vill vara med på premiären den 1 mars – hämtar du ut ditt kort på Turistbyrån i Halmstad.

Kravet på medlemskap i Relax Fishing Club ställs för att du ska kunna nås enkelt om det t.ex. ändras fiskeregler under säsong, något viktigt händer och för att kunna prenumerera på fiskekort till nästkommande år och behålla din plats i turordningen för att kunna för att bli garanterad fiskekort. Medlemskap i RFC registrerar du här.

För tillkommande RFC-medlemmar under säsongen som önskar köpa års-eller säsongskort – skicka ett mail till info@relaxfishingsweden.com för att ta redan på om det finns kort kvar att köpa och för att få betalningsuppgifter. Om fiskekorten beställs och betalas under påbörjad säsong kan det ta ca 1-2 veckor att få kortet eftersom det ska tryckas upp och skickas ut, efter att betalning är registrerad.

Årskort för Nissan och Säsongskort för Nissan & Lagan gäller mellan 2018-03-01–2018-10-14.

1-,3- och 7-dagars kort:
Giltigt fiskekort krävs för att fiska inom området. Boka, betala och skriv ut 1-dags kort, 3-dagars kort och 7-dagars kort direkt här på Relax Fishing Sweden. Dessa fiskekort kan också köpas med Mastercard eller Visa kort – över disk- mot en administrationskostnad på 20 SEK på:

* Turistbyrån i Halmstad
* Turistbyrån i Laholm
* Wittlocks Sportfiske i Halmstad,

t.ex. om man inte har skrivare eller behöver hjälp.

Kunddator finns på försäljningsställena som kan användas – utan kostnad – för att betala fiskekort på nätet, skriva ut voucher/fiskekort så som 1-dags kort, 3-dagars kort eller 7-dagars kort samt registrera medlemskap i Relax Fishing Club.

Kvittot / Vouchern du erhåller vid betalning skriver du ut på vitt papper och använder som fiskekort. Den övre delen på A4-sidan innehåller informationen som du ska vika så att ditt namn och streckkod syns i plastfickan du bär på armen enligt anvisningen under fiskeregler. Om det gjorts flera kortköp i en beställning, skriv ut lika många kvitton/Vouchers, så att alla som betalt bär ett fiskekort.

Fiskekort skall bäras fullt synligt på armen. Fiskekort skall alltid kunna visas upp tillsammans med legitimation på begäran av fisketillsyningsman. Fiskekort vars kategori eller datum på något sätt har ändrats eller inte är ifyllt, är ej giltig.

Kontakt
TURISTBYRÅN Lilla Torg, 301 02 HALMSTAD Tel: 035 – 12 02 00

För mer information, besök
www.relaxfishingsweden.com